Golden Tulip Keyser X restaurant Chocolat

Restaurant Chocolat en Golden Tulip Keyser slaan de handen in één. Op 4 en 5 december kookt Dorus en zijn team, in de keuken van Golden Tulip Keyser, de sterren van de hemel.

Chefkok en trotse eigenaar Dorus Clement van Restaurant Chocolat neemt ons mee in zijn wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Dorus en zijn team combineert de internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds. Laat je verrassen door de culinaire indrukken van Restaurant Chocolat en maak de reis compleet met een overnachting in een luxe kamer van Golden Tulip Keyser Breda.

Inbegrepen

  • 1 overnachting in een Comfort kamer
  • Uitgebreid ontbijt
  • 5 gangen diner van restaurant Chocolat

4 & 5 December

HET MENU


Tonijn · Ponzu · Avocado · Basilicum

 

Gamba · Pompoen · Filo · Tandoori

 

Kabeljauw · Ossenstaart · Zuurkool · Sambaii · Aardpeer · Witte Chocolat

 

Rund · Duxelles · Parmezaan · Boerenkool · Truffel

 

Chocolat & Chocolat

Prijs

Boek dit arrangement voor €89,50 per persoon (op basis van 2 personen)

Genoemde prijs is exclusief toeristenbelasting (€2,75 per persoon per nacht)

Extra’s

  • Upgrade naar een Superior kamer €20,- per kamer
  • Upgrade naar een Suite €50,- per kamer
  • Late check-out tot 15.00 uur €40,- per kamer