instructie thuisdiner

GENIET VAN EEN CULINAIRE AVOND

MENU

Albacore · Gamba · Radijs · Sereh

Tataki van Rund · Noodles · Pinda 

Hoender · Spitskool · Bataat

Tarte Tatin van Peer · Amandelroom · Melk Chocolat

 

INSTRUCTIE

Al onze gerechten zijn tenminste één dag te bewaren in de koelkast. Het is daarom ook mogelijk om het diner de volgende dag te serveren.

Het voorgerecht, tussengerecht en nagerecht zijn al helemaal af, deze kun je direct presenteren op je favoriete servies.


HOOFDGERECHT

Hoender · Spitskool · Bataat

 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden 
  • Bak in een bakpan de hoender op de vel-kant krokant en maak op smaak met peper en zout 
  • Als de vel krokant is, draai hem om en laat hem nog 3 a 4 minuten doorverwarmen (op middelhoog vuur) let op! het kan enorm spetteren!
  • Schuif daarna de hoender 3 a 4 minuten in de oven
  • Verwarm ondertussen de vacuümzakken in een pan met water
  • Verwarm de jus in een pannetje 
  • Als alles warm is presenteer je het op een voorverwarmd bord

Heb je een vraag? Stuur een berichtje via Instagram messenger:

MENU VEGETARISCH

Pompoen · Zwarte Olijf · Tandoori · Comté

Steak Tartaar van Wortel · Kimchi · Maïs

Spitskool · Bataat · Eryngi

Tarte Tatin van Peer · Amandelroom · Melk Chocolat

Het voorgerecht, tussengerecht en nagerecht zijn al helemaal af, deze kun je direct presenteren op je favoriete servies.

HOOFDGERECHT VEGA

Knol-steak · Spitskool · Bataat · Eryngi 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden 
  • Bak in een bakpan de knolselderij steak rondom bruin en maak op smaak met peper en zout 
  • Verwarm ondertussen de vacuümzakken in een pan met water
  • Schuif de knolselderij steak in de oven ca. 5 min.
  • Als alles warm is presenteer je het op een voorverwarmd bord