Selecteer een pagina

INSTRUCTIE THUISDINER

MENU:

Zeebaars · Thai Soi · Avocado

Steak Tartare · Zoetzuur · Vadouvan

* Aspergesoep · Coquille · Peterselie

Beef · Asperge · Zoete Aardappel · Bonenkruid Jus

Chocolat & Chocolat

INSTRUCTIE:

Zeebaars · Thai Soi · Avocado
Dit gerechtje is helemaal af, je kunt het op je eigen servies presenteren

Steak Tartare · Zoetzuur · Vadouvan
Dit gerechtje is helemaal af, je kunt het op je eigen servies presenteren

* Aspergesoep · Coquille · Peterselie
· Warm de soep op in een pannetje
· Schuif de coquille en de garnituur ca. 5 min. in de oven op 180 graden
· Schenk de soep in een voorverwarmd diep bord samen met de coquille en de garnituren

Beef · Asperge · Zoete Aardappel · Bonenkruid Jus
· Verwarm de oven voor op 180 graden
· Bak in een bakpan het vlees rondom bruin en maak op smaak met peper en zout
· Verwarm ondertussen de vacuümzakken in een pan met water
· Schuif het vlees samen met de bataat in de oven ca. 6 a 7 min. (het vlees is goed als het dezelfde weerstand geeft als de bal van je hand)
· Verwarm de jus in een pannetje
· Als alles warm is presenteer je het op een voorverwarmd bord

Chocolat & Chocolat
Dit gerechtje is helemaal af, je kunt het op je eigen servies presenteren

OPENINGSTIJDEN

Zodra we weer open mogen:
MA T/M ZA
11.00 – 00.00 uur

Op zondag zijn wij gesloten.

Thuisdiners: do t/m za tussen 16.00 en 18.00 uur. 

CONTACT

Restaurant Chocolat

Torenstraat 9a 
4811 XV Breda
076-5335975
reserveren@restaurant-chocolat.nl