CHOCOLAT THUISDINER

EEN CULINAIRE AVOND THUIS

THUISDINER

Maak het samen gezellig en geniet thuis van het Chocolat 4 gangen-diner

Totdat we jullie weer in ons restaurant mogen ontvangen bereiden we wekelijks een wisselend 4 gangen diner. Het pakket kan op donderdag, vrijdag en zaterdag afgehaald worden of je kunt het laten thuisbezorgen.

EASY PEASY

 

We hebben het voor jullie zo makkelijk mogelijk gemaakt! Het voorgerecht, tussengerecht en nagerecht zijn zo goed als af, je hoeft dit alleen nog op je eigen servies te presenteren. Het hoofdgerecht ga je thuis bakken en opwarmen, hier doen wij een duidelijke instructie bij.

 


Lieve Gasten,

Graag willen we jullie bedanken voor jullie steun, door bij ons online te bestellen. We stellen alles in het werk een onvergetelijke avond “thuis” te creëren in deze bijzondere tijd.

 

Komend weekend, (4 & 5 december) hebben we geen Thuismenu. We hebben een hele leuke samenwerking met hotel Golden Tulip Keyser.  Wij nemen namelijk de keuken over!
Laat je verrassen door de culinaire indrukken van Restaurant Chocolat en maak de reis compleet met een overnachting in een luxe kamer van Golden Tulip Keyser Breda.

 MEER INFORMATIE VIND JE HIER!

 

AFHALEN:

Je kunt het pakket op de dag van de bestelling tussen 16.00 en 18.00 uur bij restaurant Chocolat ophalen. PS. vanaf 17.00 uur gaan de paaltjes in de stad open en kun je voor het restaurant komen 🙂

BEZORGEN:

Wij bezorgen alleen binnen Breda. Bezorgtijden zijn op de dag van de bestelling tussen 16.00 en 18.00 uur. Bezorgkosten: € 3.00 per adres