VOORGERECHT

Tonijn · Komkommer · Basilicum

· Schep met een spatel de tonijn in het midden van het bord
· Maak af met de basilicum creme, de avocado, de crunch en de cress
· Steek als laatste het pipetje met dressing in de tonijn

VOORGERECHT VEGA

SASHIMI VAN KNOLSELDERIJ · POMPOEN · BASILICUM

· Schep met een spatel de sashimi van knolselderij op het bord
· Maak af met de basilicum creme, de avocado, de crunch en de cress
· Steek als laatste het pipetje met dressing in de knoldelderij

TUSSENGERECHT

KABELJAUW · KREEFT · TOM YAM

· Verwarm de saus in een pannetje
· Gaar de kabeljauw in een pan met water in de vacuümzak (ca. 7 min)
· Voeg na enkele minuten de kreeft in vacuümzak toe
· Haal de kabeljauw uit het water, snijd het zakje open en leg de kabeljauw op het bord
· Leg hier bovenop de groente (koud) en de kreeft
· Maak af met de saus

TUSSENGERECHT VEGA

SOEP VAN PASTINAAK · RAVIOLI · VADOUVAN

· Verwarm de soep in een pannetje
· Leg de ravioli en groente (koud) in het midden van een diep bord
· Schenk de hete soep over de ravioli

HOOFDGERECHT

RUND · STOOF · SHIITAKE · SPRUITEN

· Verwarm de oven voor op 180 graden
· Verwarm de vacuüm zakken in een pan met water
· Bak het vlees rondom bruin in een pan met een beetje boter
· Schuif het vlees 6 a 7 min. in de oven
· Laat het vervolgens ca. 5 min. rusten in aluminumfolie
· Verwarm ondertussen de jus in een pannetje
· Maak een spiegeltje met de pompoen creme in het midden van het bord
· Schep daar de stoof op
· Daarop het vlees, de shiitake en de spruiten
· Schenk als laaste de jus er overheen

HOOFDGERECHT VEGA

AUBERGINE · RODE BIET · SHIITAKE · SPRUITEN

· Verwarm de oven voor op 180 graden
· Schuif de aubergine en de bietjes ongeveer 12 min. in de oven
· Verwarm ondertussen de vacuümzakken in een pan met water
· Als alles warm is maak je het bord op:
· Een spiegeltje in het midden van het bord van de pompoencreme, daarop de aubergine met daarnaast de bietjes, shiitake en de spruitjes

NAGERECHT

BLAUWE BES · MERENGUE · COMPOTE

· Schep het dessert op het bord
· Schep de compot er overheen
· Steek er een sterretje in en leg de magnum ernaast

EET SMAKELIJK 🙂