BEEF WELLINGTON

VOOR 2 PERSONEN

BEEF WELLINGTON

(TO SHARE) VOOR 2 PERSONEN

Geserveerd met Rozemarijn aardappeltjes, jus en Romaine sla
(Benodigdheden: een oven)

Beef Wellington voor 2

3.5060.00

60.00
18.00
4.50
12.50
15.00
3.50
25.00
20.00
20.00

INSTRUCTIE

  • Verwarm de oven voor op 200-210 graden celcius.
  • Schuif de beef wellington op een vetvrij papier in de oven. (het liefst op een rekje vanwege de lucht circulatie)
  • Maak ondertussen de salade aan met de dressing.
  • verwarm de jus in een pannetje.
  • De beef wellington is klaar als de korst goudbruin is aan de buitenkant (dit kan tussen de 10 en 20 min duren afhankelijk van je oven).
  • Laat de wellington daarna 5-7 min rusten in de korst voordat je deze aan gaat snijden.
  • Gebruik deze tijd om de aardappels in de oven op te warmen in een schaaltje of op een vetvrij papier.
  • Als alles warm is presenteer je het op een voorverwarmd bord.
  • Tip: snijd de beef wellington met een scherp broodmes zodat de korst mooi blijft.