Valentijn 2021 · Restaurant Chocolat

Valentijn 2021 · Restaurant Chocolat

VALENTIJN VIER DE LIEFDE ; VALENTIJNS MENU   · Keuze uit: Oesters (2 p.p.) of Jamon Iberico Bellota · Keuze uit: een fles Cava, Witte wijn of Rode wijn  · Brood · Boter · Zeezout · 5 gangen menu to share  · Huisgemaakte friandises · Tafelversiering  · Cadeautje...
Beschrijving NYE

Beschrijving NYE

VOORGERECHT Tonijn · Komkommer · Basilicum · Schep met een spatel de tonijn in het midden van het bord · Maak af met de basilicum creme, de avocado, de crunch en de cress · Steek als laatste het pipetje met dressing in de tonijn BEKIJK YOUTUBE VIDEO VOORGERECHT VEGA...
Wijnproeverij · 10 januari

Wijnproeverij · 10 januari

WIJNPROEVERIJ Zondag 10 januari · 15.00 uur In deze bizarre tijd lijkt het ons een leuk idee om iets gezelligs te organiseren waarbij je gezellig met vrienden of collega’s kunt proosten, bijkletsen en ook nog iets leren. Daarom organiseren we op zondag 10 januari een...
A Night To Escape | 18 & 19 december

A Night To Escape | 18 & 19 december

Golden Tulip Keyser X restaurant Chocolat YES! We doen het nog een keer! Op 18 en 19 december kookt Dorus en team Chocolat, in de keuken van Golden Tulip Keyser, de sterren van de hemel.  Laat je verrassen door de culinaire indrukken en maak de reis compleet met een...

Thuisdiner menu 10 · 11 · 12 December

Maak het samen gezellig en geniet thuis van het Chocolat 4 gangen-diner Totdat we jullie weer in ons restaurant mogen ontvangen bereiden we wekelijks een wisselend 4 gangen diner. Het pakket kan op donderdag, vrijdag en zaterdag afgehaald worden of je kunt het laten...
Beef Wellington

Beef Wellington

Beef Wellington (2 pers.)€50.00 Beef Wellington voor 2 personen (to share) Met Rozemarijn aardappeltjes, jus en Romain sla Op te halen op donderdag, vrijdag en zaterdag (graag 24 uur van te voren bestellen). Afhaaldatum (tussen 16.00 en 18.00 uur)*Donderdag 26...
A night to escape

A night to escape

Golden Tulip Keyser X restaurant Chocolat Restaurant Chocolat en Golden Tulip Keyser slaan de handen in één. Op 4 en 5 december kookt Dorus en zijn team, in de keuken van Golden Tulip Keyser, de sterren van de hemel. Chefkok en trotse eigenaar Dorus Clement van...