RESTAURANT CHOCOLAT

ENTREZ MONSIEUR · BONJOUR MADAME

FINE CASUAL DINING

Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers.

De keuken, onder leiding van eigenaar en chef-kok Dorus Clement, combineert de Internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds.

MENU

LUNCH

3 gangen 34
4 gangen 42
5 gangen 50
(incl. koffie & friandises)

EARLY DINNER

4 gangen 50
5 gangen 58
6 gangen 65
7 gangen 72

Lieve gasten,

De nieuwe Corona maatregelen zijn bekend gemaakt. We mogen de komende weken tot 20.00 uur open zijn.

Je kunt bij ons genieten tijdens lunch en diner van een 3 tot 7 gangen Gastro-menu.

(wij rekenen ongeveer 3 – 3,5 uur voor het 7-gangen menu)

We hopen jullie te mogen verwennen met een uitgebreide lunch of een heerlijk “vervroegd” diner!

x Liefs, team Chocolat

DORUS CLEMENT

Het team wordt geleid door Chef-kok en eigenaar Dorus Clement, voormalig finalist van het RTL programma The Taste. 

In 2017 jaagt hij zijn droom na door restaurant Chocolat over te nemen.De kracht van Dorus is zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid. De ambitie om te leren, te vernieuwen en daarbij scherp en creatief te blijven. Nieuwe smaakcombinaties proberen, om zo tot hét perfecte gerecht te komen. Koken moet een uitdaging blijven!