Selecteer een pagina

RESTAURANT CHOCOLAT

ENTREZ MONSIEUR · BONJOUR MADAME

Lieve gasten,

Yes, eindelijk!! Vanaf 28 april mogen we jullie weer ontvangen in onze prachtige binnentuin!!
We kunnen niet wachten om jullie weer te verwennen met heerlijke gerechten, wijnen en cocktails! We zullen de komende periode open zijn van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Maak alvast een reservering!

THUISDINER

Voorlopig blijven we van donderdag tot en met zaterdag doorgaan met een 4 en 5 gangen Thuisdiner. Het pakket kan op donderdag, vrijdag en zaterdag afgehaald worden.

BINNENTUIN CHOCOLAT


Ontdek het sfeervolle terras van restaurant Chocolat op het prachtige pleintje van winkelhof ‘t Sas. Een unieke plek midden in het hart van Breda, afgelegen van de drukke winkelstraten.

Geniet in rust van de lekkerste gerechten, champagne en wijnen met uitzicht op de Grote Kerk van Breda.

Terras Binnentuin Chocolat Breda

FINE CASUAL DINING

Welkom in de wereld van restaurant Chocolat. Een wereld van verleiding, verwend worden en culinaire creativiteit. Laat u verrassen met nieuwe gerechten of houdt vast aan onze toppers.

De keuken, onder leiding van eigenaar en chef-kok Dorus Clement, combineert de Internationale keuken met Franse en Oosterse invloeden. Geniet van diverse lunchgerechten of een lunchmenu en in de avond van een culinair diner met het 4- tot 7-gangen Gastro-menu. Klassiek en stijlvol tegenover creatief en eigentijds.

Geniet van Champagne, wijnen en spirits. Met uitzicht op de Grote kerk van Breda of op onze eigen binnentuin op ‘t Sas is het plaatje compleet.

CHEF AAN HUIS


Geniet in je eigen omgeving van een heerlijke lunch of diner. Geheel verzorgd door uw eigen privé-kok.

Wij vullen het graag naar jouw wens in. Denk bijvoorbeeld aan bijpassende wijnen, tafellinnen, cocktails of een bubbel ontvangst! Wij denken graag met je mee!

DORUS CLEMENT

Het team wordt geleid door Chef-kok en eigenaar Dorus Clementvoormalig finalist van het RTL programma The TasteIn 2017 jaagt hij zijn droom na door restaurant Chocolat over te nemen. De kracht van Dorus is zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid. De ambitie om te leren, te vernieuwen en daarbij scherp en creatief te blijven. Nieuwe smaakcombinaties proberen, om zo tot hét perfecte gerecht te komen. “Koken moet een uitdaging blijven
Chef dorus Clement restaurant Chocolat Breda

NIEUWSBRIEF

Blijf als eerste op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

.

OPENINGSTIJDEN

Zodra we weer open mogen:
MA T/M ZA
11.00 – 00.00 uur

Op zondag zijn wij gesloten.

Thuisdiners: do t/m za tussen 16.00 en 18.00 uur. 

CONTACT

Restaurant Chocolat

Torenstraat 9a 
4811 XV Breda
076-5335975
reserveren@restaurant-chocolat.nl